EU inkludert i mobilabonnementet - uten ekstra kostnad

EU inkludert - helt uten ekstra kostnad!

Bruk mobilen akkurat som hjemme når du er på reise i EU

Med EU inkludert kan du bruke mobilen i EU/EØS på samme måte som du gjør hjemme i Norge, og det uten å betale noe ekstra.  Alle OneCall abonnementskunder har EU inkludert i sine abonnement. Det betyr at du kan ringe, sende SMS/MMS og bruke din inkluderte mobildata når du er på reise uten å bekymre deg for regningen.

 

Se våre mobilabonnement her

EU inkludert legges automatisk til ditt abonnement

Som OneCall abonnementskunde har du automatisk EU inkludert i ditt abonnement - helt uten ekstra kostnad.

Når du er på reise i EU/EØS bruker du enkelt og greit av det inkluderte innholdet i pakken din - akkurat som hjemme. På den måten er det både enkelt og trygt å bruke mobilen i utlandet.

 Trenger du mer data på reise?

Trenger du mer mobildata når du er på reise kan du enkelt kjøpe mer data til samme pris som hjemme.

Våre mobilabonnement inkluderer TaMedData som betyr at datamengden du ikke har benyttet deg av ved månedsslutt overføres til neste måned*.

TaMedData gjelder både inkludert datamengde og ekstra datapakker og kan brukes både i Norge og i EU. Hvilke land er inkludert?

Azorene, Belgia, Bulgaria, Ceuta, Danmark, England, Estland, Finland, Frankrike, Fransk Guyana, Gibraltar, Guadeloupe & Saint-Martin, Hellas, Irland, Island (EØS), Italia, Kanariøyene, Kroatia, Kypros, Latvia, Liechtenstein (EØS), Litauen, Luxembourg, Madeira, Malta, Martinique, Mayotte, Melilla, Nederland, Nord-Irland, Polen, Portugal, Romania, Skottland, Slovakia, Slovenia, Spania, Sverige, Tsjekkia, Tyskland, Ungarn, Wales, Østerrike.

Spørsmål og svar om EU inkludert finner du her

 

Skal du reise til Sveits, Thailand, Tyrkia eller USA? Les mer om Utlandspakka

* Det er ingen grense for hvor lenge du kan spare på mobildataen. Den øvre grensen på antall GB er lik størrelsen på abonnementet ditt. Har du f.eks. 4 GB i ditt abonnement kan du spare opp til 4 GB. Data fra ekstra datapakker blir også overført, forutsatt at du ikke overstiger størrelsen på ditt abonnement.