Nå får du brukt telefon med nymobilgaranti

Nå kan du la andre ta pristapet på nye mobiler, samtidig som du kan nyte godt av den samme garantien.

- Å kjøpe brukt mobil kan spare deg for mye penger, men også gi deg en del bekymringer: Hvordan vet du egentlig at batteriet fortsatt er til å stole på? At alle ytelser er som de skal? Og hvem er selgeren som skjuler seg bak brukernavnet på annonsenettstedet du handler fra, sier OneCall-sjef Pål Rune Kaalen.

Med NestenNy har OneCall derfor slått sammen det beste fra to verdener: Pengene du sparer ved å kjøpe brukt, med tryggheten du får ved å handle nytt.

Se hvor mye du kan spare!

- Vi kan sammenligne det med biler. Det største pristapet kommer i det du ruller ut av butikken. Slik er det med mobiler også. Det er veldig mange som skifter ut fullgode telefoner etter kort tid, problemet er at du som bruktkunde ikke har hatt noen garanti for hva du faktisk får når du kjøper fra en privatperson. Derfor er brukt telefon med nymobilgaranti rimelig smart, sier Kaalen.

 Innhold NestenNy-eske

Ny lader og nye øreplugger medfølger i NestenNy-esken.

Fra toppmodeller til "førstegangstelefoner"

Gjennom NestenNy tilbyr OneCall et bredt spekter av brukte telefoner - fra Samsung og Apples toppmodeller til "førstegangstelefoner" til barn eller andre som ikke har behov for alle funksjoner. Felles for alle er at de selges til rabattert pris, men med samme garanti og reklamasjonsbetingelser som nye telefoner.

Det kan de gjøre fordi mobilene er plukket ut etter en omfattende kvalitetssjekk med strenge krav for å kunne selges som NestenNy. For deg som kunde, betyr det også at du slipper unna en annen ulempe ved privat bruktkjøp: Alle spor fra tidligere eier.

Les også: Dette er kundenes dom over NestenNy-mobilene

Spar penger på andres byttedilla

- Kjøper du brukt privat, kan det være at det ligger inne operatørbindinger du ikke visste om, eller programvare som ikke er avinstallert og påvirker din bruk. Våre mobiler går gjennom en klargjøring med sjekklister for alle slike ting. For lite er kjedeligere enn å knote med å få tatt i bruk en mobil du akkurat har kjøpt, sier Pål Rune Kaalen.

Les mer om NestenNy og hvorfor det er helt trygt

Han minner om at det over tid kan være store beløp å spare ved å handle NestenNye-telefoner. Særlig om du også er "innkjøpsansvarlig" i en familie og har barn med skiftende behov.

- Mobiltelefon er for mange en forbruksvare som byttes ofte. Noen får nye gjennom jobben, andre har litt byttedilla og kjøper nytt bare fordi det kommer en ny modell de "må ha". Det kan du spare mye penger på!

- Se utvalget på NestenNy-mobilene her! 

Les flere artikler

Chat med oss!

Uno hjelper deg!

Få svar med én gang

Åpent

Kundeservice chat

Mandag til fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 15:30
Søndag: Stengt

Åpent

Chat med et menneske

Hei der!

Vurderer du å bli kunde, eller lurer på noe angående våre mobilabonnementer?

Da kan du ta en prat med oss her, så hjelper vi deg gjerne! :)