Strømmedrøm, datastopp eller noe midt imellom? Vi lar kundene velge selv!

Ringeminutter og sms inkludert i abonnementet, eller ikke? Masse data eller ingen data? Våre nye, fleksible abonnementer tar behovene dine på alvor og gir deg større valgfrihet.

Det kan være vanskelig å finne riktig mobilabonnement, og det som passer for kompisen, kjæresten eller venninnen din, er ikke nødvendigvis det riktige for deg. Mens noen vil ha mye data, ønsker andre null data. Noen vil ringe og tekste i det uendelige, andre kunne godt latt være å ha det inkludert i det hele tatt.

Men har du egentlig valget til å tilpasse abonnementet slik du vil?

Nå lanserer vi nye, fleksible abonnementer som lar deg bruke mobilen slik du ønsker – uten å betale for det du ikke vil ha. Det er nemlig mye penger å spare på å velge et mobilabonnement som passer ditt forbruk.

FolkePakka 0 GB – abonnementet for deg som ikke trenger mobildata

I disse strømme- og surfetider skulle man tro at «alle» vil ha så mye data som mulig i abonnementet sitt. Slik er det ikke, faktisk viser en rapport fra Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet (Nkom) at hver fjerde nordmann nesten ikke bruker mobildata. Ferske tall for første halvår i 2020 viser at 15 % av dagens mobilabonnement heller ikke har data inkludert.

– Det er langt flere enn man kanskje skulle tro som knapt bruker data på mobilen, allikevel er det som regel alltid noe data inkludert i abonnementet. Hvorfor skal man betale for noe man aldri bruker? sier produktsjef i OneCall, Jonatan Asplin.

­Nettopp derfor tilbyr vi FolkePakka 0 GB, som både gir deg ringeminutter og SMS, men som er helt uten mobildata! Skulle du allikevel ha behov for data er det enkelt å kjøpe datapakker i OneCall-appen eller på Mine Sider.

Det høres kanskje ut som det perfekte abonnementet for de eldste av oss, men Asplin tror at også flere vil synes det er deilig å ha et enkelt abonnement som kun gir deg det aller nødvendigste.

 Produktsjef i OneCall

FORNØYD: Asplin er stolt av å kunne tilby mobilabonnement som gir kundene frihet til å velge hva som passer deres forbruk.

Genialt for barna

– Et abonnement uten data er hvert fall helt genialt for barna. De kan ringe og sende sms som vanlig, og så kan de bruke mobilen til å spille, strømme eller snappe når de er på wifi. Da slipper foreldre å bekymre seg for skyhøye regninger når barna har spilt spill med mobilen, sier han og humrer.

Sjekk pris og kjøp FolkePakka 0GB her.

FolkePakka 10 GB - for deg som vil ha litt av alt

Vil du ha litt av alt – både data, ringeminutter og sms inkludert? Da er nyheten FolkePakka 10 GB Asplins beste tips.

– FolkePakka 10 GB er uten tvil et populært og allsidig abonnement og det er det jo en god grunn til, sier han med et smil. 

Med FolkePakka 10 GB kan du ringe og sende meldinger som vanlig, i tillegg til å surfe, strømme både video og musikk, snappe og lytte til Podcaster, radio og lydbøker. Dette er abonnementet som passer for de fleste og er derfor en favoritt hos OneCall-kundene.

Sjekk pris og kjøp FolkePakka 10 GB her.

Nyhet! FolkePakka Full Data – for deg som vil ha ubegrenset med data

Er du av typen som ikke liker begrensinger, er dette mobilabonnementet for deg. Her får du nemlig en ubegrenset mengde mobildata til fast lav pris. Dette er abonnementet for deg som vil bruke mobilen bekymringsfritt, uten å tenke over hvor mye mobildata som går. Med dette mobilabonnementet går du faktisk aldri tom for data.

Med ubegrenset mobildata kan du for sjekke Facebook, motta bilder og videoer på Snapchat, høre musikk i drøssevis av timer på Spotify, og strømme favorittserien din på Netflix eller NRK TV uten å være redd for å bruke opp datakvoten din.

– Skulle jeg ha valgt et nytt abonnement hadde jeg nok gått for dette. Abonnementet gir jo full datafrihet og passer ypperlig for storforbrukeren av data, tipser Jonatan Asplin.

Sjekk pris og kjøp FolkePakka Full Data.

Bare Data - ingen tale og SMS

Er du en av dem som verken ringer eller sender vanlig SMS – men som allikevel betaler for det? Nå kan du velge bort begge deler og kun betale for en valgfri mengde mobildata!

 – Det er stadig flere av oss som velger bort de «tradisjonelle» kanalene og heller kommuniserer med venner og familie via Messenger, Facetime, Snapchat og What’s App, sier Asplin og fortsetter:

– Med Bare Data gir vi deg muligheten til å velge bort både tale og sms, slik at du kun betaler for den datamengden du ønsker.  

Og du? Selv om du har Bare Data trenger du ikke å bekymre deg for at du ikke skal kunne motta samtaler eller sms, eller selv ringe eller sende meldinger.  

­– Forskjellen på et vanlig abonnement og et Bare Data-abonnement, er at du heller betaler for de samtalene eller sms-ene du faktisk sender, og slipper å betale en fast sum i måneden for ringeminutter og meldinger du kanskje ikke hadde benyttet deg av, forklarer Asplin.

Bare Data aktiverer du selv når du bestiller et FolkePakka-mobilabonnement på onecall.no.

Chat med oss!

Uno hjelper deg!

Få svar med én gang

Åpent

Kundeservice chat

Mandag til fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 15:30
Søndag: Stengt

Åpent

Chat med et menneske

Hei der!

Vurderer du å bli kunde, eller lurer på noe angående våre mobilabonnementer?

Da kan du ta en prat med oss her, så hjelper vi deg gjerne! :)