OneCall kutter prisene igjen!

OneCall kutter prisene og lanserer både flere, smartere og rimeligere abonnementstyper.

- Vi nordmenn bruker mer og mer data. Med nye datavaner trenger vi også nye og bedre mobilabonnement. Derfor kutter OneCall prisene på alle sine abonnement over 2GB, sier OneCall-sjef Pål Rune Kaalen.

Endringen skjedde 1. januar i år, og allerede lave priser ble enda lavere. Mange startet det nye året med opptil 10 prosent lavere mobilregning.

Se hvor mye du kan spare!

FolkePakka 4GB er tilbake

Han forteller at folks datavaner har endret seg over tid. Mens det tidligere var vanlig med rundt 1 GB hver, viser OneCalls utregninger basert på NKOMs Ekomstatistikk for første halvår 2018 at snittbruken nå har økt til over 3 GB i måneden.

Blant årsaken er utbygging av 4G-nettet, TV-seing som flytter seg fra lineært til streaming, og en forventing om å kunne konsumere levende bilder og spill uansett hvor du er.

Derfor relanserer OneCall også FolkePakka 4GB til kun 269 kroner. Det er en reduksjon på 30 kroner i måneden, tilsvarende 360 kroner i året. OneCall-sjefen mener det aldri er for sent å se på hvordan man kan kutte ned på flere faste utgifter for det kommende året.

FolkePakka er tilbake med 4GB!

Rimelig smarte pakker

- Mobilabonnementet er bare én av mange områder der det kan være mye å hente på å sammenligne priser. En gjennomgang av hvor mye du betaler på ulike avtaler som TV og internett, strøm, og forsikringer kan også være smart, sier Kaalen.

I de nye pakkene tilbyr OneCall alt fra 1 til 16 GB data inkludert. Priskuttene gjelder altså alle pakker over 2 GB, og i tillegg kommer det to nye abonnement inn i porteføljen: 6GB som et alternativ for de som har brukt mellom 4 og 8, mens 12GB gir storforbrukerne et naturlig trappetrinn mellom 8 og 16.

- Uansett forbruk, er det viktig å velge en pakke som rommer det du trenger, så du slipper å måtte kjøpe ekstra data mot slutten av måneden. Se gjennom forbruket ditt de siste seks månedene, så finner du raskt ut hva som passer for deg, tipser Pål Rune Kaalen.

Finn abonnementet som passer best for deg

PS: Er du fortsatt usikker på hva du skal velge? Husk at OneCall tilbyr PrøveKjøp: Bruk mobilen så mye du vil i to måneder, og når prøveperioden er over, ser du hvilket mobilabonnement som lønner seg for deg.

Lyst til å prøve hvor mye du egentlig bruker mobilen for du velger mobilabonnement? Les mer om PrøveKjøp her.

Les flere artikler her

Chat med oss!

Uno hjelper deg!

Få svar med én gang

Åpent

Kundeservice chat

Mandag til fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 15:30
Søndag: Stengt

Åpningstider helligdager mai/juni 2020:
17. mai, 21. mai, 31. mai: Stengt
1. juni: 10:00 - 16:00

Stengt

Hei der!

Vurderer du å bli kunde, eller lurer på noe angående våre mobilabonnementer?

Da kan du ta en prat med oss her, så hjelper vi deg gjerne! :)