OneCall Mobil

Alltid FRI TALE, SMS og MMS. Du velger kun datamengde.

Finn ut hvilket abonnement som passer for deg.


 1. *Gjelder ikke spesialnumre og bruk i utland. Hastighet reduseres etter 50 GB.


  Bestill PrøveKjøp

Ønsker du ikke PrøveKjøp? Bestill OneCall Mobil til full pris her:Bestill OneCall Mobil

Abonnement uten kredittsjekk

Med CTRL får du like mye innhold i pakken som med et vanlig abonnement. Månedsavgiften for abonnementet får du på faktura, mens annet bruk trekkes fra forhåndsbetalt saldo.

Vi sender deg et varsel på SMS når du er i ferd med å bruke opp det inkluderte innholdet. For å kunne bruke mer, må du fylle på ekstra saldo med et VISA/Mastercard.

Forbruk som må betales på forhånd

 • Bruk i utlandet
 • Bruk til land utenfor Norden
 • Anrop til spesialnummer
 • Innholdstjenester
 • Varekjøp

Ubenyttet saldo overføres selvsagt til neste måned.

Ekstra mobildata

Med CTRL-abonnement, kan du kan du kjøpe inntil to datapakker per kalendermåned. Pakkene gjelder ut måneden og for bruk i Norge. Datapakkene blir lagt til på neste faktura. Etter at pakken er brukt opp, vil du kunne bruke mer data ved å fylle på saldo eller ved å kjøpe en ny pakke.

Ekstra Mobildata kjøper du enkelt via Mine Sider eller ved å sende SMS til 04300. Ved å sende SMS bestiller du en pakke som kun gjelder for inneværende måned.

Datapakke Pris SMS til 04300
1 GB ekstra mobildata 69,- DATA1000
3 GB ekstra mobildata 139,- DATA3000
5 GB ekstra mobildata 199,- DATA5000
10 GB ekstra mobildata 299,- DATA10000

Fakturaen

Månedsavgiften på abonnementet og eventuelle tilleggstjenester faktureres i begynnelsen av hver måned. For å få fornyet pakken neste måned må du huske å betale fakturaen i tide. Ved forsinket betaling vil abonnementet ditt fungere som et vanlig kontantkort i påfølgende måned. Det vil si at du må fylle på saldo for å kunne ringe, sende SMS osv. Gitt at utestående er betalt vil innholdet i pakken din fornyes igjen etter en måned med kontantkort. Endringen skjer alltid ved månedsskifte.

Bestill OneCall Mobil CTRL

Velg ønsket datamengde.

Grunnpakka 1 GB 3 GB 5 GB

Priser etter inkludert innhold er brukt opp

 • Mobildata
  (maks kr. 399,- /mnd) 0,99/MB

Spesialnummer og bruk til/i utland kommer i tillegg. Trafikk til Norden er inkludert.

Abonnement

 • Etablering 0,00
 • Overføring av telefonnummer 0,00
 • Nytt telefonnummer 199,00

Hos oss kan du tilpasse abonnementet etter dine egne behov. Tilleggstjenestene kan du bestille etter at du har lagt inn bestilling på et mobilabonnement.

Ekstratjenester

Se alle tilleggstjenester

Inkluderte tjenester

Ekstra Mobildata

Om du bruker mer mobildata enn det som er inkludert kan du kjøpe en eller flere datapakker til ditt abonnement. Du velger selv om Ekstra Mobildata skal være løpende eller kun gjelde for inneværende måned. Pakkene gjelder bruk i Norge. Ubrukt innhold overføres til neste måned, innenfor mengden du har i abonnementet. Les mer på TaMedData. Du er selvfølgelig sikret maks hastighet på ditt samlende innhold.

Ekstra Mobildata kjøper du enkelt via Mine Sider eller ved å sende SMS til 04300. Ved å sende SMS bestiller du en pakke som kun gjelder for inneværende måned.

Datapakke Pris SMS til 04300
1 GB ekstra mobildata 69,- DATA1000
3 GB ekstra mobildata 139,- DATA3000
5 GB ekstra mobildata 199,- DATA5000
10 GB ekstra mobildata 299,- DATA10000

Mer informasjon om Ekstra Mobildata

Doble innholdet i Grunnpakka CTRL til kun kr 49,50

Når du nærmer deg å bruke opp det inkluderte innholdet i mobilabonnementet sender vi deg en SMS slik at du kan du doble pakkeinnholdet. For dette betaler du kun en halv månedspris ekstra. Varselet på SMS er ment som en tjeneste, og er ingen garanti.

Slik dobler du

Vi sender en kvittering på SMS for å bekrefte doblingen.

Om du ikke ønsker å doble, faktureres bruk ut over pakkeinnholdet etter vanlig prisliste.

Lær mer om hvordan dobling av pakkeinnholdet fungerer.

På reise i Norden gjelder våre lave, norske priser, tilsvarende pris ut over pakke. Forbruk til/fra utland og spesialnummer, prises i henhold til gjeldende prislister.

Priser for annet forbruk

 • Anrop til Mobilsvar0,00/min
 • Viderekobling0,39/samtale
 • Viderekobling0,39/min
 • SMS meldingskvittering0,33/stk
Begrensing i hastighet på mobildata

For å sikre at alle våre kunder opplever god ytelse ved bruk av mobildata, forbeholder vi oss retten til å begrense overføringshastigheten til 128 kbit/sek når bruken overstiger 6 GB i løpet av en kalendermåned. Har du en eller flere pakker for Ekstra Mobildata som gjør at samlet innhold overstiger 6 GB, vil hastighetsbegrensningen først inntreffe når du har brukt 1 GB mer enn innholdet ditt. En eventuell hastighetsbegrensning vil gjelde i maksimum 30 dager. Mer om hastighet på mobildata.

TaMedData er inkludert i våre mobilabonnement og betyr at du kan ta med deg datamengden du ikke bruker opp til neste måned. Dataen har ingen utløpsdato og gjelder ubrukt abonnementsinnhold, så vel som datapakker. Grensen for det du kan ta med tilsvarer mengden i abonnementet ditt. Les mer på TaMedData.