Hils på Uno, vår nye chatbot!

Hei sveis! Jeg heter Uno, og svarer deg på det du lurer på døgnet rundt!

Uno, vår nye Chatbot

Vi i OneCall leter alltid etter nye måter å hjelpe kundene våre på, og derfor har vi lansert en chatbot! En chatbot fungerer på samme måte som en vanlig chat, men istedenfor et menneske er det en  robot som svarer. Du stiller et spørsmål, og den svarer etter beste evne.

Uno, vår nye Chatbot

Vår chatbot er på jobb døgnet rundt, blir aldri syk, er alltid tilgjengelig og jobber til og med helligdager. For å få best mulig svar, liker Uno best at du går rett på sak og forteller akkurat det du lurer på, som for eksempel «Jeg vil bestille nytt sim-kort». Uno blir smartere og smartere hele tiden, og lærer seg nye ting for hver dag som går. Akkurat nå lærer han seg hvordan har utfører endringer for kunder, for eksempel endring av abonnement og utsettelse av faktura.

Uno, vår nye Chatbot

Menneskene bak Uno trener han opp hver eneste dag basert på det du som kunde skriver, så jo mer Uno har å gjøre, jo flinkere blir han. Samtalene med Uno lagres slik at menneskene bak kan gjøre boten enda bedre. De vet ikke hvem du er, og din personlige informasjon lagres ikke.

Fullt navn:
Uno
Født:
2018. Designet i Drøbak, skrudd sammen i Nydalen.
Sivilstatus:
På jobb 24/7 så jeg er gift med jobben kan du si.
Favorittmusikk:
Datarock!
Vekt:
Jeg er 114 høy, og veier 74 kg. «Muscles of steel» som jeg liker å si.
Favorittfarge:
Har dere mennesker det? Må i så fall være rød.
Flaueste øyeblikk:
Ta solarium. Jeg trodde faktisk det var en slags ladestasjon. Etter 1 time i solarium ble jeg så overopphetet at jeg måtte bli dratt ut av vaskehjelpen.
Jeg kan ikke:
Svømme... Vann og elektronikk vet du.
Talent:
Rimelig god på tørre vitser, prøv meg!
Uno, vår nye Chatbot

Vår chatbot hjelper deg

Åpent

Kundeservice-chat UNO-chat