- En dag uten mobildata gjør meg sprø

Karoline Ryen (24) er alltid på farten og husker med skrekk den gangen hun gikk tom for mobildata. Hun velger FolkePakka 25 GB som gir henne datafriheten hun er ute etter.

24 år gamle Karoline Ryen jobber som frilanser og bruker store deler av dagen på buss og trikk for å komme seg til forskjellige oppdrag.

- Å ha nok data i mobilabonnementet er et absolutt must. Jeg er nødt til å kunne sjekke e-post og sosiale medier og høre på musikk når jeg reiser rundt. Det er viktig for meg å kunne bruke Spotify eller orientere meg på Google Maps når jeg er på farta, forteller Karoline.

For 24-åringen er mobilen aldri langt unna, og hun bruker mobilen stort sett til alle døgnets tider.

- Jeg er nok litt sosiale medier-avhengig og starter alltid dagen min med å sjekke Instagram, Facebook og Snapchat, innrømmer Karoline med et smil og fortsetter:

- Jeg liker å holde meg oppdatert på det som skjer og jeg foretrekker å snakke med venner på Messenger og Snapchat fremfor å ringe eller sende sms. Jeg synes Snapchat gjør det enklere å ta kontakt med noen, og jeg liker å chatte med venner og familie når det passer meg.

Full datafrihet

- Men helt alvorlig, en dag uten mobildata hadde vært utrolig tungvint, jeg måtte ha planlagt mye mer og jeg hadde nok vært litt redd for å ikke få med meg alt som skjer.

For en som bruker mobilen ofte slik Karoline gjør, er FolkePakka 25 GB et helt genialt abonnement. Med nok mobildata inkludert i abonnementet trenger du nemlig ikke å bekymre deg for å gå tom.

Datamengden holder til timevis med strømming og surfing – uansett om du ser mye film og serier, hører på musikk, Podcast og lydbøker, eller bruker apper som Instagram, Snapchat og Facebook.

Sjekk pris og kjøp FolkePakka 25 GB.

Karoline velger FolkePakka 25 GB som gir henne datafriheten hun er ute etter

Krise å gå tom

Hvis man tenker over hvor ofte man bruker mobilen, skjønner man også hvor viktig det er med nok mobildata i abonnementet. Karoline har selv opplevd å gå tom for mobildata.

- Det var helt krise! sier Karoline og ler litt av seg selv før hun fortsetter: Ikke hadde jeg tilgang til Google Maps, ikke hadde jeg Snapchat, ikke hadde jeg Ruter-appen min. Det var plutselig mye jeg ikke kunne gjøre og det gjorde meg helt sprø.

At mobildata er viktig er det liten tvil om. Karoline forteller at hun er en ivrig hobbyfotograf og at datatilgangen er spesielt viktig da.

- Siden jeg har lite plass på mobilen og er redd for å miste noen av bildene mine, sender jeg alltid disse til meg selv på Messenger med én gang. Da må jeg vite at jeg alltid har data så jeg får sendt dem, forklarer hun.

Selv om hun stort sett kommuniserer med både venner og familie via Messenger, Snapchat og FaceTime, hender det at hun også ringer litt med mobilen.

- Jeg ringer både mamma og mormor, men hadde de hatt Messenger kunne jeg fint ha ringt dem der, så lenge jeg fortsatt hadde hatt nok data igjen i abonnementet mitt til andre ting, sier Karoline.

Finn mobilabonnementet som passer deg - fra 0 GB til Full Data (ubegrenset data)

OneCall har nå gjort det enda enklere å tilpasse abonnementet slik at det passer deg. Det betyr at du kan velge bort inkludert Tale og SMS i mobilabonnementet ditt, og heller velge å ha Bare Data inkludert. Da blir også månedsprisen billigere.

Selv om du velger bort Tale og SMS i abonnementet, kan du ringe og sende SMS som normalt. Forskjellen er at du kun betaler per minutt/per SMS i stedet for å ha det inkludert i abonnementet.

Bare Data er noe du selv aktiverer når du bestiller et abonnement på onecall.no.

Se alle mobilabonnementene her

Chat med oss!

Uno hjelper deg!

Få svar med én gang

Åpent

Kundeservice chat

Mandag til fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 15:30
Søndag: Stengt

Åpent

Chat med et menneske

Hei der!

Vurderer du å bli kunde, eller lurer på noe angående våre mobilabonnementer?

Da kan du ta en prat med oss her, så hjelper vi deg gjerne! :)