Månedens mobiltips: juni

Du kjenner helt sikkert til hvordan du bruker mobilen til det mest nødvendige, men vet du for eksempel hvordan man lader mobilen med TV-en, eller justerer lommelyktlyset? Kanskje ikke! Derfor serverer vi deg hver måned Månedens mobiltips! Og i juni deler vi noen gode tips du kan pakke med deg i kofferten når du tar ferie.

Lagre viktige numre

Det er greit å vite at 112 kan brukes både i Norge og EU hvis uhellet mot formodning skulle være ute. Alarmnummeret til forsikringsselskapet ditt og veihjelpselskaper er andre nyttige nummer å ha lett tilgjengelig på mobilen.

Ta med nødproviant

Energibar og en flaske vann er kjekt å ha i sekken på tur i tilfelle du blir sulten, men har du husket nødproviant til mobilen din også? Tipsene under er ganske ubrukelige uten batteri, så pass på å pakke med en full-ladet nødlader også. I nettbutikken finner du en nødlader som lar deg lade batteriet opptil 4 ganger!

Fra kun 7,-/mnd med DelBetaling! 

Skaff deg den her

Mørkredd? Lag din egen campinglykt 

Enten du er på telttur eller strømmen plutselig går på hytta– dette trikset er genialt når du trenger litt ekstra (hyggelig) lys! Sett en flaske med vann oppå mobil-lommelykten for umiddelbar effekt.  

Senk skuldrene med nok data og offline-kart 

Med et OneCall-abonnement har du heldigvis mye data inkludert som kan brukes i Norge og hele EU, og du trenger dermed ikke bekymre deg for høye datakostnader når du bruker GPS på ferie. Litt verre kan det bli hvis du befinner deg utenfor EU eller i et område uten internett. Da er det greit å vite at de fleste kart-apper lar deg laste ned kartene offline før reisen. 

Skulle du trenge ekstra mye data i sommer for å laste ned kart, underholde barna i baksetet eller for å finne de beste teltplassene, kan du sjekke ut sommerkampanjen vår på Mobilt Bredbånd.

Få opptil 150 GB

Har du gått glipp av tidligere tips? Ikke noe problem, de har vi selvfølgelig samlet for deg i OneCall-magasinet.

Flere mobiltips

Chat med oss!

Uno hjelper deg!

Få svar med én gang

Åpent

Kundeservice chat

Mandag til fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 15:30
Søndag: Stengt

Åpent

Chat med et menneske

Hei der!

Vurderer du å bli kunde, eller lurer på noe angående våre mobilabonnementer?

Da kan du ta en prat med oss her, så hjelper vi deg gjerne! :)