Månedens mobiltips: september

Det er bedre å være føre var... Når vi deler tips og triks er det gjerne noe vi håper og tror du får bruk for, men disse tipsene er et unntak. Vi håper du aldri får bruk for dem, men det er greit å være forberedt dersom uhellet skulle være ute.


Legg inn nødinformasjon og nødkontakter
I Helse-appen på iPhone kan du legge inn medisinsk nødinformasjon som allergier og medisinske tilstander, samt nødkontakter. Husk å huke av på "Vis på låst skjerm", da får helsepersonell tilgang til informasjonen uten låsekoden.

Har du en Androidmobil åpner du innstillinger og legger til medisinsk info og nødkontakter under nødinformasjon. Informasjonen finner du ved å sveipe opp på låst skjerm og velge "nødinformasjon".

💡 Bonustips: Finner du en mobil ute kan du se om det ligger informasjon under nødinfo og dermed få kontakt med noen som kjenner eieren.

Les flere tips i magasinet

Alarm og nødanrop på telefonen

Trykk og hold inne låseknappen på siden/toppen og volum ned-knappen for å aktivere en høy alarm og automatisk anrop til 112. Har du lagt inn nødkontakter i Helse-appen får disse tilsendt posisjonen din også. På noen telefoner trenger du kun å holde låseknappen inne.

Ha en trygg dag! 

 Dame sitter i sofa med mobil.

Har du gått glipp av tidligere tips? Ikke noe problem, de har vi selvfølgelig samlet for deg i OneCall-magasinet.

Flere mobiltips

Chat med oss!

Uno hjelper deg!

Få svar med én gang

Åpent

Kundeservice chat

Mandag til fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 15:30
Søndag: Stengt

Åpent

Chat med et menneske

Hei der!

Vurderer du å bli kunde, eller lurer på noe angående våre mobilabonnementer?

Da kan du ta en prat med oss her, så hjelper vi deg gjerne! :)