Smartere mobilkjøp hos OneCall

Tid for nytt mobilkjøp? Hos OneCall får du større valgfrihet, fleksible betalingsløsninger og en ekstra fordel med på kjøpet. Se hvorfor det er lurt å kjøpe mobil fra oss.

Valget er ditt

Det skal være lett å kjøpe ny mobil - uansett prisklasse og behov. Hos OneCall finner du derfor et stort utvalg mobiler i alle prisklasser, slik at du garantert finner en som passer deg.

Du kan velge mellom en splitter ny mobil eller en NestenNy - som er like bra, bare litt mer bærekraftig. Med en NestenNy mobil får du en brukt mobil til redusert pris - bra for miljøet, og bra for lommeboka. Sjekk utvalget her.

Les også: De beste mobilkjøpene akkurat nå

Betal når det passer deg

Vi har alle vært der: Regningene hoper seg opp, og du river deg i håret i frustrasjon over nok en utgift. Vårt tips i slike situasjoner er DelBetaling. Med vår fleksible betalingsløsning kan du betale i et tempo som passer deg. Velg mellom 12, 24 eller 36 måneder nedbetalingstid, selvsagt uten renter og gebyrer.

Og du? Ønsker du å betale med en gang kan du selvfølgelig det. Valget er ditt!

Gratis fordel med på kjøpet

Surfer du mye og går fort tom for data? Er du en skikkelig kløne som har knust skjermen mer enn én gang? Eller kanskje du er veldig utålmodig og helst skulle hatt den nye mobilen din i går? Uansett hva, har vi en god nyhet til deg: Kjøper du mobil hos OneCall, får du med en ekstra fordel på kjøpet.

Velg mellom

  • Gratis mobilforsikring i to måneder (verdi 298,-). Ekstra trygghet ved uforutsette hendelser, slik som knust skjerm, tyveri og fabrikkfeil. Etter de to gratis månedene kan du velge å fortsette med forsikringen, som kun koster 149,- i måneden.
  • Ekstra mobildata i én måned (verdi 299,-). Med 10 GB ekstra mobildata kan du surfe og strømme det som passer deg- uten å bekymre deg for å gå tom for data.

Du kan lese mer om mobilkjøp og de gratis fordelene her.

Husk - du må være OneCall-kunde for å kjøpe mobil. Les mer om våre abonnement her.

- Vi i OneCall vil slå et slag for enkelhet også når det gjelder kjøp av mobiltelefon. Mange forbrukere syns det er vanskelig å vite hva som skjuler seg bak ulike mobilprogrammer i markedet, og derfor vil vi gjøre det oversiktlig og enkelt. Mobil for alle handler først og fremst om at du som kunde kan velge det som passer deg, når det passer deg og til en pris som er fornuftig.

Albert Arli, Markedsdirektør OneCall

Les mer om Mobil for alle

Chat med oss!

Uno hjelper deg!

Få svar med én gang

Åpent

Kundeservice chat

Mandag til fredag: 08:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 15:30
Søndag: Stengt

Åpent

Chat med et menneske

Hei der!

Vurderer du å bli kunde, eller lurer på noe angående våre mobilabonnementer?

Da kan du ta en prat med oss her, så hjelper vi deg gjerne! :)